Heruvim

Un funcţionar bancar, scriitor ȋn timpul liber, un agent secret cu harul povestirii şi un profesor sirian venit ȋn Timişoara să descopere sensul unui straniu manuscris din Alep trebuie să pună capăt unei conspiraţii la fel de vechi ca şi istoria cunoscută ȋntr-o singură zi. Un thriller ȋn care erudiţia lui Umberto Eco se ȋmpleteşte cu stilul alert al lui Dan Brown, scris ȋntr-un mod aparte, care ȋşi poartă cititorii din Alexandria ȋn Babilon şi de la Odessa la Timişoara, locul ȋn care se va desluşi ȋntreaga Taină.

book Heruvim (3)

“Am ȋnţeles de ce erau ȋncrȃncenaţi cȃnd vorbeau despre Dumnezeu ȋntr-o singură zi. O zi de ajuns pentru o viaţă. O zi ȋn care moartea a alergat pe lȃngă mine, am plȃns, am rȃs şi am căutat una din cele mai mari taine. Sau să fi fost o comoară?… Şi ȋn care am reȋntȃlnit iarăşi lumina acelui loc de care vă spuneam, un loc pe care acum nu aş mai şti să ȋl găsesc. “

Se poate spune că unele cărţi au magie. Asta e singura explicaţie pentru care, fără să te avertizeze, te absorb ȋn povestea lor şi ȋţi aprind imaginaţia. Iar Heruvim este, cu siguranţă, una dintre ele.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: